Intrebari frecvente VERO

Data ultimei modificari: 20.06.2020

VA RUGAM SA CITITI ACEST DOCUMENT CU ATENTIE INAINTE DE A UTILIZA SERVICIILE NOASTRE.

Acceptarea Termenilor de Utilizare

1.Scurte detalii despre noi

Documentul acesta (publicat in format electronic la adresa: www.vero.ro impreuna cu toate celelalte documente la care face referire reprezinta ceea ce vom denumi generic ”Termeni si conditii” sau ”Termenii”, adica regulile care vor reglementa situatia dintre noi, care operam acest site si tine, in calitate de client care decizi sa achizitionezi sau sa vinzi un bun sau un serviciu de pe site-ul nostru.

1.1.Cine suntem?

Mai jos regasesti si datele noastre de identificare:

 

Denumire

OMP Events S.R.L.

Sediul social

Str. Primaverii nr. 87, Sura Mare, Judetul Sibiu

Numar registrul comertului

J32/1214/2007

Cod unic de identificare

RO22103546

E-mail

info@vero.ro

Pe langa denumirea oficiala de mai sus, o sa ne mai gasesti sub denumirea de brand, ”VERO”. In tot acest document vom face referire la noi sub denumirea de ”VERO” sau ”noi”.

1.2.Ce facem?

VERO este o platforma, care opereaza pe site-ul https://www.vero.ro (”Site-ul” sau ”Platforma”) prin intermediul careia punem in legatura creatorii/furnizorii de content online care vor sa vanda asemenea produse (”Vanzatori”), cu persoanele fizice sau juridice interesate sa le achizitioneze (”Cumparatorii”).

De asemenea, prin intermediul platformei vei mai gasi si alte produse si accesorii de vanzare, care apartin partenerilor nostri (”Partenerii”), cu care avem o relatie de colaborare.

Ca sa poti accesa platforma, trebuie sa accepti acesti Termeni & Conditii pe care ii vom detalia mai jos, in calitate de Vanzator, Cumparator, Partener sau Utilizator. In cazul in care nu vei accepta acesti Termeni, nu vom putea incheia un contract cu tine, adica nu vom putea sa iti livram produsele sau sa iti prestam serviciile pe care ni le soliciti.

1.3.Cine esti tu?

In momentul in care intri pe site, esti o persoana care cauta informatii despre ceea ce facem (si speram ca te vom convinge sa apelezi la serviciile noastre sau sa achizitionezi un produs de la noi), adica un ”Utilizator”.

In momentul in care vei plasa o comanda la noi pe Site, iar noi vom incepe demersurile necesare pentru a o onora, vei deveni un Client, pentru ca vei intra intr-o relatie contractuala cu noi (prin intermediul unui contract care se incheie la distanta, adica prin mijloace electronice). In functie de serviciile pe care le vei alege de la noi, vei fi un Vanzator sau un Cumparator.

1.4.Definitii si alte aspecte

Pe parcursul acestui document, vei vedea ca anumiti termeni sunt scrisi cu majuscule (litera mare). Noi i-am definit si explicat imediat langa, insa pentru usurinta te poti intoarce mereu la aceasta parte a documentului.

Daca nu am precizat in mod expres, singularul va include si pluralul, precum si genul masculin sau feminin.

Termen folositi. Explicatii

Termen folosit

Termen folosit Explicatii

Afiliati

Persoane din acelasi grup cu VERO

Client

Persoana fizica sau juridica care acceseaza VERO pentru a deveni Vanzator sau Cumparator

Comanda

Operatiunea prin care un Client doreste sa beneficieze de serviciile oferite de VERO, fie in calitate de Vanzator, fie in calitate de Cumparator

Comision

Suma retinuta de VERO pentru prestarea Serviciilor

Contract

Setul de reguli si bune practici care se incheie intre VERO si Client prin intermediul acceptarii acestor Termeni & Conditii

Cumparator

Persoana fizica sau juridica care, personal sau prin reprezentant, achizitioneaza unul sau mai multe Produse din cele puse la Vanzare de Vanzatori prin intermediul Site-ului

Oferta de Pret

Oferta de Pret care va fi comunicata Vanzatorului

Oferta estimata de

Pret

Oferta initiala de pret, calculata in mod automat de Site prin intermediul unui calculator de pret, comunicata Vanzatorului, si care va putea fi ajustata de VERO ca urmare a Procesului

Partener

Persoanele fizice sau juridice cu care VERO are incheiate contracte sau alte tipuri de intelegeri pentru livrarea anumitor bunuri sau servicii prin intermediul Site-ului

Pretul Vanzarii

Suma care va fi transferata Vanzatorului ca urmare a Vanzarii Produsului

Procesul

Setul de actiuni care sta la baza verificarii tehnice, operationale si estetice pentru Produse, anterior punerii la Vanzare prin Site

Produs

Produsele care pot fi puse la Vanzare pe Site pentru a fi Cumparate (stream, livestream)

Site sau Platforma

Domeniul de internet https://www.vero.ro, precum si toate subdomeniile acestuia si domeniile conexe

Specificatii

Caracteristicile tehnice, operationale si estetice ale Produselor

Termeni si conditii

sau Termenii

Prezentul document, precum si orice alt document la care se face in mod direct sau indirect referire si care reglementeaza relatia dintre noi.

Vanzare

Operatiunea prin care un Produs este achizitionat de Cumparator

Vanzator

Persoana fizica sau juridica care listeaza spre vanzare un Produs din cele acceptate de Site, pentru a fi achizitionat de Cumparator

2. Politica VERO. Caracteristici principale.

Pe scurt: trebuie sa avem cu totii o atitudine corecta si sa nu folosim Site-ul in modalitati care contravin legii sau bunelor moravuri. Daca suspectam ca intentia ta nu este aceea de a cauta informatii despre Produse sau de a le achizitiona, ne rezervam dreptul sa nu iti permitem sa plasezi o Comanda sau chiar sa iti limitam accesul la Site. Comanda pe care o plasezi la noi pe Site se va considera acceptata doar in momentul in care iti vom confirma acest lucru.

2.1. Accesul la Platforma in vederea efectuarii unei Comenzi este permis oricarui potential Client care actioneaza cu un scop legitim si care are intentia de a achizitiona de la noi unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni si conditii.

2.2. Prin Client intelegem orice persoana fizica sau juridica

2.3. Este strict interzisa utilizarea abuziva a Platformei. Reprezinta utilizare abuziva orice fel de utilizare a Platformei intr-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care ar fi de natura sa ne prejudicieze in orice fel pe noi sau Afiliatii/Partenerii nostri (prin ”Afiliati” intelegem persoane din acelasi grup din care facem si noi parte, iar prin ”Partener ” persoanele cu care avem o relatie de colaborare).

2.4. Ne rezervam dreptul de a-ti refuza accesul la o parte sau la toate functiile Platformei si de a restrictiona procesarea si/sau livrarea unei Comenzi daca, in opinia noastra rezonabila, exista suspiciuni de frauda din partea ta, daca acesta are un comportament care ne poate prejudicial interesele sau ale Afiliatilor/Partenerilor nostri acestuia sau daca utilizezi in mod abuziv Platforma.

2.5. Prin utilizarea Platformei si, dupa caz, inregistrarea unei Comenzi, accepti si esti de acord cu forma de comunicare la distanta ( e.g. , telefonic sau e-mail) prin care ne derulam operatiunile.

2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor (inclusiv, dar fara a se limita la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentari grafice ori video) nu impun nicio obligatie din partea noastra, acestea avand exclusiv rol de prezentare si informare. Vom depune toate diligentele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor cu privire la preturi, Produse si Specificatiile acestora prezentate pe Platforma.

2.7. Daca preturile sau orice alte detalii in legatura cu Specificatiile Produselor au fost afisate eronat pe Platforma, din orice motiv, si ai plasat o Comanda, te vom informa prin e-mail sau printr-o alta modalitate de comunicare agreata, in cel mai scurt timp in legatura cu o astfel de eroare.

2.8. Vom putea publica pe Platforma informatii despre Produse si/sau promotii pe care le avem, fie ale noastre, fie ale Afiliatilor/Partenerilor nostri, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Te rugaam sa ai in vedere ca vor putea exista situatii in care nu vom putea afisa stocul sau sa actualizam datele in timp real, dar te vom informa pana sa confirmam Comanda, iar tu vei putea decide daca accepti sau nu noile conditii.

2.9. Produsele care fac obiectul vanzarii in cadrul unei promotii sau campanii de orice tip se vor supune si termenilor si conditiilor aplicabile respectivei campanii sau promotii, pe care ti le vom aduce la cunostinta.

2.10. Orice promotii prezentate pe Platforma sunt valabile pe durata mentionata. In cazul in care nu este indicata o durata pentru desfasurarea promotiilor, acestea vor fi valabile in limitele stocurilor disponibile.

2.11. Notificarea primita prin e-mail de tine dupa efectuarea Comenzii cu privire la preluarea respectivei Comenzi are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre noi. Comanda se considera acceptata de catre noi cel mai tarziu odata cu livrarea, respectiv furnizarea, Produselor comandate de tine. In cazul in care ai facut deja Plata pentru respectiva Comanda si nu o vom accepta, iti vom returna sumele transferate.

2.12. Pentru motive justificate (inclusiv, dar fara a se limita la, lipsa din stoc a unor Produse), ne rezervam dreptul de a modifica tipul ori cantitatea Produselor din Comanda. Intr-o astfel de situatie, te vom instiinta imediat cu privire la modificarea intervenita, iar tu vei putea sa accepti sau sa refuzi modificarea Comenzii. In cazul in care refuzi, Comanda se considera anulata, iar partile vor fi repuse in situatia anterioara emiterii Comenzii (inclusiv prin rambursarea de catre noi a oricaror sume incasate, daca este cazul) si fara sa avem vreo raspundere fata de tine.

2.13. Comanda este acceptata, iar Contractul se considera incheiat intre noi si tine, in momentul in care primesti o notificare de expediere (prin apel telefonic/SMS/e-mail/notificare push sau alt mod) a Produselor din Comanda (atunci cand vorbim de bunuri fizice, corporale), cand incepem sa prestam Serviciile, cand iti furnizam un link pentru descarcarea Produsului sau conform indicatiilor din Specificatii.

2.14. Te rugam sa ai in vedere ca din Contract face parte acest document (impreuna cu toate celelalte documente la care facem referire, precum si orice alte intelegeri ulterioare dintre noi si tine cu privier la Comanda, indiferent daca acestea sunt facute in scris, pe suport electronic sau pe suport fizic).

2.15. Ne poti contacta in general la adresa de e-mail din sectiunea „Contact” din Platforma pentru orice nelamurire sau probleme ai in legatura cu Comanda, inclusiv pentru a identifica si corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor. In functie de dezvoltarile tehnice ale Site-ului, este posibil sa ai la indemana si alte metode de comunicare cu noi (precum chat online, comunicare din contul tau de Client, retele de socializare etc.), pe care ti le vom aduce la cunostinta. Cu toate acestea, in cazul in care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificarii sau inceperii prestarii Serviciilor, aceste modificari nu se vor mai putea face decat in cazuri exceptionale, care nu implica un efort disproportionat din partea noastra si care sunt valabile din punct de vedere legal.

3. Cum functioneaza VERO?

Pe scurt: iti explicam modalitatea in care poti vinde un Produs sau poti plasa o Comanda pentru un Produs, care sunt criteriile avute in vedere si mecanismul de evaluare si verificare, cum procesam comenzile, care sunt drepturile si obligatiile noastre si ale tale, cand consideram o comanda finalizata si cum trebuie sa procedezi pentru efectuarea Platii.

3.1. Eligibilitatea produselor. Criteriile folosite. Va trebui sa completezi un formular virtual, alegand anumite caracteristici ale produsului, asa cum sunt indicate de catre VERO. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment aceste criterii, in functie de ceea ce consideram ca este oportun. Modul in care completezi formularul reprezinta strict informatia pe care tu ne-o furnizezi in mod subiectiv si nu creeaza o obligatie contractuala pentru noi de a-ti pune la vanzare produsul cu respectivele specificatii.

Prin intermediul VERO, furnizorii de continut pun la dispozitia utilizatorilor, la data si ora anuntate in prealabi sau permanent, pe baza de cod de acces si nu numai, un stream live sau un material audio-video preinregistrat (VOD).

Utilizatorii inteleg si accepta ca VERO este doar o platforma online prin intermediul careia furnizorii de continut difuzeaza continutul propriu, care nu este in niciun mod si nicio masura creat, verificat sau validat de VERO.

Utilizatorii inteleg si accepta ca:

- furnizorul de continut este in intregime responsabil pentru continutul materialului difuzat;

- VERO nu raspunde pentru dificultatile intampinate de utilizator in utilizarea Platformei precum lipsa conexiunii la internet a utilizatorului sau o conexiune la internet defectuoasa.

- fiecare furnizor de continut utilizeaza propriile echipamente pentru captarea imaginii si a sunetului, astfel ca o calitate slaba a sunetului sau imaginii nu este imputabila Platformeii;

- furnizorul de continut raspunde integral fata de utilizatori pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau pentru orice alte probleme similare in legatura cu difuzarea continutului in modalitatea anuntata.

Achizitionarea de servicii privind activitatile de agrement, in cazul in care este prevazuta o data de executare specifica, este exceptata de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l) din actul normativ mentionat mai sus. Prin urmare, nu veti putea solicita returnarea contravalorii codurilor de acces achizitionate prin exercitarea dreptului de retragere.

3.2. Propietate. Vanzatorul garanteaza ca e proprietarul legal al articolului listat sau in mod alternativ ca sunt pe deplin imputerniciti de catre proprietarul legal sa vanda acest articol in numele proprietarilor legali si ca detin TOATE drepturile pentru difuzare online platita. Vanzatorul garanteaza ca descrierea articolului enumerat este veridica si exacta in conformitate cu cunostintele lor. Vanzatorul trebuie sa notifice VERO in cazul oricarei modificari a starii sau disponibilitatii unui articol listat.

3.3. Raspunderi & garantii . In calitate de Utilizator, declari si garantezi ca datele pe care ni le furnizezi sunt corecte si reale, fiind singurul raspunzator pentru acestea. In calitatea de Vanzator, pe langa garantiile anterioare, declari in mod expres ca esti proprietarul bunului si/sau al Produsului, ca bunul este conform specificatiilor descrise, atat din punct de vedere estetic, cat si ethnic. Tu raspunzi fata de Cumparator pentru bunurile pe care le dai spre Vanzare in Platforma conform garantiei pe care o oferi, garantie specificata in formularul virtual de Vanzare.

4. Proprietate Intelectuala

Pe scurt: tot ceea ce vezi pe Site/Platforma ne apartine din punct de vedere al proprietatii intelectuale sau avem

drept de folosire asupra lor, iar tu te obligi sa nu ne incalci aceste drepturi si sa nu folosesti nimic de pe Site fara

acordul nostru .

4.1.Denumirile comerciale, marcile, drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala inregistrate sau in curs de inregistrare referitoare la Produse detinute sau utilizate de Platforma sunt si vor ramane proprietatea exclusiva a Platformei sau dupa caz, a licentiatorilor Platformei. Clientul nu va avea niciun drept si nicio pretentie cu privire la acestea.

4.2 .Clientul nu va actiona in niciun fel care ar putea aduce atingere drepturilor prevazute in art. 4(1) de mai sus. Clientul se obliga sa nu foloseasca in activitatea sa nic iun semn sau denumire similara sau identica cu marcile, denumirile comerciale ale Produselor etc., fie ca parte dintr-o denumire fie in orice alt mod.

4.3. Toate informatiile disponibile pe Platforma (inclusiv, dar fara a se limita la, imagini statice sau dinamice, text, logo-uri, simboluri, reprezentari comerciale, video-uri etc.) care pot fi vizualizate sau accesate in orice mod prin utilizarea unui echipament electronic, continutul e-mailurilor trimise Clientului de catre Platforma, orice informatie comunicata Clientului (inclusiv, dar fara a se limita la, date referitoare la Platforma, activitatea acesteia etc.) prin orice mijloc de catre un reprezentant al Platformei sunt si raman proprietatea exclusiva a Platformei, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtine in acest sens in mod direct sau indirect (cum ar fi prin licente de utilizare si/sau

publicare, exclusive/neexclusive, limitate/nelimitate in timp etc.). Clientul poate copia, transfera si/sau

utiliza astfel de date numai in scopuri personale sau in afara unei activitati desfasurate cu titlu profesional si numai in cazul in care nu intra in conflict cu acesti termeni si conditii.

4.4. Este interzis in mod expres orice alt mod de a utiliza continutul disponibil pe Site/Aplicatie in alte scopuri decat cele permise prin prezentul Contract sau in conditiile de utilizare care il insoteste, daca

acestea exista.

5.Publicitate & comunicari comerciale

Pe scurt: atunci cand facem activitati de marketing direct, iti solicitam in prealabil consimtamantul. Insa vor fi

situatii in care iti vom trimite comunicari comerciale pe baza interesului nostru legitim, asa cum ti l-am explicat

in Politica de confidentialitate.

5.1. Utilizatorul isi poate exprima consimtamantul pentru a primi comunicari comerciale prin posta electronica [/SMS/apeluri telefonice], permitand VERO si colaboratorilor si/sau Partenerilor sai sa astfel de comunicari, prin bifarea optiunii specifice la finalul acestor termeni si conditii.

5.2 .Utilizatorul poate oricand sa revoce consimtamantul privind astfel de comunicari comerciale prin:

● transmiterea unei solicitari in scris VERO la adresa de e-mail din sectiunea „Contact” din Platforma sau prin alta metoda pusa la dispozitie Utilizatorului - in acest caz, revocarea va produce efecte in cel mult 48 (patruzeci si opt) de ore de la initierea procedurii;

● renuntarea la primirea Newsletterelor sau a comunicarilor comerciale, in orice moment, prin accesarea link-ului dedicat care se regaseste in cuprinsul oricarui Newsletter;

● bifarea optiunii de retragere a consimtamantului in sectiunea dedicata de pe Platforma.

5.3. Prezenta procedura va fi mentionata in toate comunicarile cu caracter comercial transmise de VERO Utilizatorilor.

5.4. Newsletterele si comunicarile comerciale ale VERO sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de VERO. Pentru mai multe detalii despre modul in care transmitem datele Utilizatorilor catre furnizori de servicii, te VEROam sa accesezi Politica de confidentialitate.

5.5. Renuntarea Utilizatorului la primirea Newsletterelor sau ale altor comunicari comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru restul termenilor si conditiilor privind Serviciile oferite de Platforma si va produce efecte doar pentru viitor.

5.6.VERO isi rezerva dreptul de a selecta persoanele carora le va trimite Newslettere si alte comunicari comerciale, precum si de a elimina din baza de date orice Utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul pentru primirea de Newsletter si alte comunicari comerciale, fara niciun angajament ulterior din partea VERO sau a vreunei notificari din partea noastra, neputand fi trasi la raspundere pentru aceste actiuni.

6.Raspundere

Pe scurt : esti raspunzator pentru Comenzile plasate, datele furnizate si modul in care utilizezi Site-ul nostru.

6.1.Continut generat de Utilizatori

6.1.1. Tot continutul pe care il postezi prin intermediul Platformei (cum ar fi recenziile produselor) este responsabilitatea exclusiva a persoanei care a creat un astfel de continut.

6.1.2. Desi VERO nu monitorizeaza in mod obisnuit continutul postat de Utilizatori, ne rezervam dreptul de a face acest lucru si de a elimina continut care incalca acesti Termeni (sau legea aplicabila) despre care VERO este constient, dar nu avem nicio obligatie de a face acest lucru.

6.1.3. In cazul in care VERO va fi trasa la raspundere pentru continutul postat de Utilizatori pe Platforma, ne rezervam dreptul de a ne indrepta impotriva Utilizatorului respectiv pentru o reparare integrala a prejudiciului suferit.

6.1.4.Orice utilizare sau dependenta de orice Continut sau materiale postate prin intermediul Platformei sau obtinute de tine prin intermediul Platformei este pe propriul tau risc. Daca suntem anuntati de catre o terta parte ca Continutul pe care il trimiti sau il postezi incalca acesti Termeni sau orice lege aplicabila, fie printr-o scrisoare, fie in spiritul acestor Termeni, ne rezervam dreptul de a elimina acest Continut din Servicii fara a te notifica in prealabil.

6.1.5. VERO nu incurajeaza, sustine, reprezinta sau garanteaza in vreun fel acuratetea continutul sau comunicarilor postate prin intermediul Platformei si nici nu sprijina si/sau alatura opiniilor exprimate de Utilizatori asupra Serviciilor si Produselor existente prin Platforma, acestia fiind singuri raspunzatori pentru continutul respectiv.

6.1.6. Prin folosirea Platformei, esti de acord si accepti ca poti fi expus unui continut care ar putea sa fie defaimator, denigrator, inexact sau inadecvat sau, in anumite cazuri, ca vor putea exista postari care sa induca in eroare. VERO nu va fi de nicio maniera responsabila pentru acest continut, incluzand, dar fara a se limita la erori sau omisiuni sau pentru orice fel de prejudiciu, material sau moral, direct sau indirect care a fost postat, transmis pe e-mail sau retele de socializare sau facut in orice alt mod public prin intermediul Serviciilor, al Platformei sau in alt context.

6.2.Folosirea Platformei

6.2.1 .Nu vei utiliza Platforma:

a) in orice mod care incalca orice legi sau reglementari locale, nationale sau de alta natura sau orice ordin al unei instante din orice jurisdictie relevanta;

b) in orice scop care nu este permis de acesti Termeni;

c) in orice mod care incalca drepturile oricarei persoane sau entitati, inclusiv drepturile lor de autor, marca comerciala sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi private sau contractuale;

d) pentru a distribui reclame de orice fel sau post sau sa comunici in alt mod orice material sau mesaj fals sau inselator de orice fel, inclusiv cu privire la concurenti, potentiali concurenti etc.;

e) in orice mod care, cu intentie sau fara, hartuieste, ameninta sau intimideaza orice alt Utilizator sau vizitator;

f) in orice mod care indiferent daca este cu intentie sau fara, promoveaza sau incita la, rasism, violenta, ura sau vatamarea fizica sau morala de orice fel;

g) in orice mod care este abuziv, defaimator, inexact, obscen, jignitor sau explicit sexual;

h) sa postezi fotografii sau imagini ale unei alte persoane fara permisiunea sa (si daca este minor, permisiunea tutorelui legal al minorului);

i) sa promovezi activitati ilegale sau in orice fel care sa conduca la incurajarea, achizitionarea sau desfasurarea oricarei activitati ilicite sau infractionale sau care poate provoca vatamari, suferinte sau neplaceri oricarei persoane;

j) sa accesezi, sa manipulezi, sa produci daune sau sa utilizezi zone care nu sunt destinate publicului ale Serviciilor, sistemelor informatice, serverelor sau echipamentelor VERO sau ale sistemelor de livrare tehnica ale furnizorilor VERO;

k) sa accesezi sau sa incerci sa accesezi date ale altor Utilizatori ai Serviciilor sau sa patrunzi, accesezi, penetrezi oricare dintre masurile de securitate referitoare la Servicii sau sa sondezi, sa scanezi sau sa testezi vulnerabilitatea oricarui sistem sau retea sau sa incalci sau sa eviti orice securitate sau masuri de autentificare;

l) in orice mod care, intentionat sau nu, duce in eroare sau are drept scop inselarea altui Utilizator sau vizitator al Platformei;

m) sa introduci orice program malware, virus sau alt program software (vierme) daunator care dauneaza sau interfereaza cu functionarea Serviciilor, incluzand, dar fara a se limita la cancelbots, refuzul atacurilor de serviciu (denial of services), bombele de timp, viermii, caii troieni, virusi sau orice alt software sau hardware malefic;

n) sa interferezi sau sa perturbi (sau sa incerci sa faci acest lucru) accesul oricarui Utilizator, gazda sau retea, inclusiv, fara limitare, trimiterea unui virus, supraincarcare, flooding, spaming, bombardare prin posta a serviciilor sau prin scrierea scripturilor creatoare de continut astfel incat sa interfereze sau sa creeze o povara nejustificata pentru servicii;

o) sa copiezi, sa modifici sau sa distribui continutul altor Utilizatori fara consimtamantul acestora;

p) in alte scopuri comerciale decat cele permise in mod expres in acesti Termeni;

q) sa ocolesti masurile utilizate pentru a preveni sau restrictiona accesul la Servicii;

r) sa soliciti sau sa furnizezi servicii ilegale;

s) sa recoltezi sau sa colectezi informatii despre alti Utilizatori sau vizitatori fara acordul lor;

t) sa obtii acces neautorizat la Servicii, serverul pe care sunt stocate Serviciile sau orice server, computer sau baza de date conectat la Servicii;

u) sa falsifici orice antet de pachete TCP / IP sau orice parte din informatiile antetului in orice e-mail sau postare, sau in orice mod sa folosesti Serviciile pentru a trimite informatii sursa alterata, inselatoare sau falsa;

v) sa razui, sa crawlezi sau sa pastrezi sau sa utilizeze altfel Serviciile sau orice continut pentru phishing, spam, trolling sau orice scop (comercial) neautorizat; sau

w) sa promovezi sau sa sprijini sau sa soliciti implicarea in orice alta platforma sau cauza politica, religioasa (recunoscuta ca organizata sau neorganizata), cult sau secta de orice fel.

6.2.2. Vei pastra in conditii de siguranta username-ul si parola aferente Contului, fiind singurul responsabil in cazul utilizarii frauduloase a acestora de catre un tert.

6.2.3. VERO nu va raspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfunctionalitati tehnice ale Platformei (e.g., imposibilitatea accesarii oricarui link de pe Platforma).

7.Sesizari si reclamatii

7.1. Ne poti contacta in general la adresa de e-mail din sectiunea „Contact” din Platforma pentru orice nelamurire sau probleme ai in legatura cu Serviciile sau Produsele, inclusiv pentru a identifica si corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor. In functie de dezvoltarile tehnice ale Platformei, este posibil sa ai la indemana si alte metode de comunicare cu noi (precum chat online, comunicare din contul tau de Utilizator, retele de socializare etc.), pe care ti-o vom aduce la cunostinta. Cu toate acestea, in cazul in care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificarii sau inceperii prestarii Serviciilor, aceste modificari nu se vor mai putea face decat in cazuri exceptionale, care nu implica un efort disproportionat din partea noastra si care sunt valabile din

punct de vedere legal.

7.2. Pentru sesizari sau reclamatii legate de Servicii si Produse, ai la dispozitie formularul de sesizari disponibil pe Platforma sau alt mod de contact disponibil, in functie de dezvoltarile tehnice ale Platformei. In cazul in care nu exista o sectiune dedicata sesizarilor, vei putea urma procedura descrisa mai sus.

7.3. Sesizarile astfel receptionate vor fi solutionate de VERO in 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

8. Utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

8.1. Prin utilizarea Platformei, Utilizatorul intelege si accepta sa transmita Companiei date cu character personal, aceste date urmand sa faca obiectul prelucrarii in conformitate cu si pentru scopurile prevazute in Nota de informare/Politica de Confidentialitate , care completeaza acesti Termeni si Conditii.

TICK BOX : Declar prin prezenta ca accept acesti Termeni si Conditii.

TICK BOX : Vreau sa primesc prin e-mail oferte ocazionale ale Companiei si ale produselor si serviciilor Afiliatilor/Partenerilor acesteia.

TICK BOX : Vreau sa primesc prin Site/Platforma oferte ocazionale ale Companiei si ale produselor si serviciilor Afiliatilor/Partenerilor acesteia.

9. Modificari la acest document

9.1. Este posibil ca la anumite intervale de timp sa modificam acest document si vom decide care este maniera optima de notificare a Utilizatorilor (pop-up, push notification, e-mail etc.). Prin urmare iti recomandam sa accesezi aceasta pagina pentru a citi intotdeauna cea mai recenta versiune.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.